Vragen huishoudhulp

Vragen huishoudhulp

Veelgestelde vragen

Wil jij graag aan de slag gaan als huishoudhulp bij Dienstencheques@Krista maar heb je nog enkele vragen of bezorgdheden? Op deze pagina beantwoorden we alvast de meestgestelde vragen.

Na een persoonlijk 1-op-1 gesprek met Krista, enkele testen en het bezorgen van de nodige documenten kan een huishoudhulp onmiddellijk starten bij Dienstencheques@Krista.
Nee, materiaal en producten worden altijd voorzien door de de klant. Tijdens een eerste kennismaking wordt alles overlopen.
Ja, als huishoudhulp ben je verzekerd.

Onze klanten zijn vooral gelegen in de volgende regio’s: Heusden-Zolder, Zonhoven, Koersel, Beringen, Houthalen, Paal en Lummen. Waar jij tewerkgesteld wordt, bepalen we in samenspraak. Ben je buiten de regio op zoek? Dan vinden we samen klanten in jouw omgeving.

Dienstencheques icoon waardering

Heb je een andere vraag?

Krista beantwoordt ze graag

Ontdek meer over Dienstencheques@Krista

FAQ huishoudhulp

Veelgestelde vragen

Bij Dienstencheques@Krista krijgen we vaak dezelfde vragen van klanten. Op deze pagina beantwoordt Krista met veel plezier de meestgestelde vragen. Op die manier weet jij als klant precies waar je aan toe bent wanneer je beslist om huishoudelijke hulp in te schakelen via ons dienstenchequekantoor waarbij alles draait rond het respect.
Ja, als klant ben je verzekerd.

Absoluut, wij bezorgen jullie een standaardovereenkomst. Deze kan uiteraard opgezegd worden wanneer de hulp niet meer nodig is. 

Nee, met dienstencheques kan je tot op heden geen beroep doen op een tuinman.
Onze huishouddames en -heren werken in de regio Heusden-Zolder, Zonhoven, Koersel, Beringen, Houthalen, Paal en Lummen.

Heb je nog nooit beroep moeten doen op een huishoudhulp? Dan kan het, zeker in het begin, even zoeken zijn waar je precies moet beginnen. Op deze pagina helpen we je alvast verder op weg.

Ja, er komen extra kosten bij.
Het invoeren van administratiekosten hebben wij tot op heden kunnen uitstellen, maar spijtig genoeg zien wij ons ook genoodzaakt deze wel aan u door te rekenen. Daarom wijzigt vanaf 1 maart 2024 onze overeenkomst en betaal je als klant een extra bijdrage van 1 euro per gepresteerd uur. Deze kosten worden per kwartaal aan u gefactureerd.

OPGELET:  De klantenbijdrage van 1 euro is onderhevig aan de aanpassingen van de consumptieprijzen. Deze klantenbijdrage mag u niet betalen met dienstencheques.

Dienstencheques icoon waardering

Heb je een andere vraag?

Krista beantwoordt ze graag