Hulp in huis gezocht

Waarom Dienstencheques@Krista

Ik ben op zoek naar een huishoudhulp

Gezien de vele aanvragen, vul je best het formulier in. Indien er klanten van hun diensten afzeggen, zal ik niet nalaten om jou te contacteren.

Waarom kiezen voor Dienstencheques@Krista?

Krista kiest bewust voor een klein, familiaal dienstenchequekantoor waarbij het respect op nummer 1 staat. Doordat ik altijd het centrale aanspreekpunt ben, zowel telefonisch als via e-mail, primeert een persoonlijk contact. Niet alleen met jou als klant maar ook met de huishouddame of -heer in kwestie. We leveren een topservice!

Waarom kiezen voor Dienstencheques@Krista?

Dienstencheques@Krista beschikt over een ervaren team van ongeveer 60 huishouddames en -heren die hun job met hart en ziel doen. Ze ontzorgen je van het poetsen, wassen, strijken, klein naaiwerk, … Steeds met een glimlach. Ze genieten maar al te graag van het respect, de waardering en dankbaarheid die ze van jou als klant ontvangt. Vaak omschrijven ze hun ‘werkplek’ als een tweede thuis.

Huishouddame- of heer: hoe werkt het?

Nadat ik je aanvraag heb verwerkt, wordt een eerste afspraak ingepland. Ik kom persoonlijk tot bij jou aan huis om de verwachtingen in kaart te brengen. Is er een match, zowel met mezelf als een beschikbare huishoudhulp? Dan zorg ik ervoor dat alle praktische administratie in orde wordt gebracht. Dit heeft betrekking op het contract, de opstart, de sleutel, …

Hulp in huis gezocht?

Dienstencheques@Krista beschikt over een ervaren team van gemotiveerde huishouddames en -heren die jou maar al te graag ontzorgen

Kom meer te weten