Dienstencheques

Dienstencheques

Heb je beslist om beroep te doen op onze hoogwaardige en kwalitatieve huishoudhulpen? Dan kan je bij Dienstencheques@Krista betalen met dienstencheques. Dit is het betaalmiddel bij uitstek voor het uitvoeren van huishoudelijk werk. Door het gebruik van dienstencheques profiteer jij van een voordelig tarief. Je betaalt 9 euro per dienstencheque. Eén gepresteerd uur staat gelijk aan 1 dienstencheque.

Hoeveel kost een dienstencheque?

Je betaalt 9 euro per dienstencheque. Eén gepresteerd uur staat gelijk aan 1 dienstencheque. Dienstencheques, specifiek voor het Vlaamse gewest, kunnen aangekocht worden via de website van Dienstencheques Vlaanderen, na inschrijving. Meer weten over dienstencheques? Je leest er hier alles over.

Belastingvoordeel

Jaarlijks ontvang je van Pluxee een fiscaal attest. Dit kan je aan de belastingaangifte toevoegen. Een dienstencheque van 9 euro kost u dus in werkelijkheid nog 7,20 euro na de belastingsvermindering.

Wie komt in aanmerking?

Iedereen, die gedomicilieerd is in het Vlaamse Gewest, kan gebruik maken van het voordelige dienstenchequesysteem. De voorwaarde is wel dat je 18 jaar of ouder bent. Dienstencheques@Krista aanvaardt zowel papieren als elektronische dienstencheques. Het aantal dienstencheques dat je per kalenderjaar mag bestellen, wordt afgestemd op elke persoonlijke situatie.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Heb je nog nooit dienstencheques aangevraagd? Via de website dienstencheques.vlaanderen.be kan je je aanmelden. Via een formulier (online/papier) of itsme dien je je in te schrijven voor het dienstenchequesysteem. Vervolgens worden je persoonlijke gegevens gevalideerd. Is dat succesvol afgerond? Dan ben je officieel ingeschreven. Nadien kan je navigeren naar de ‘gebruikerszone’ om je aan te melden. In deze omgeving kan je dienstencheques aanvragen.

Dienstencheques icoon respect

Hulp nodig voor het huishouden?

Dienstencheques@Krista beschikt over een ervaren team van gemotiveerde huishouddames en -heren die jou maar al te graag ontzorgen

Kom meer te weten