Dienstencheques@Krista: hoe het begon

Hoe het begon

Over Dienstencheques@Krista

Dienstencheques@Krista is het levenswerk geworden van Krista. Ze heeft door de jaren heen een hecht team van ongeveer 60 gemotiveerde huishouddames en -heren uitgebouwd dat tegemoet komt aan de noden als het gaat om huishoudelijke hulp. Voor elk probleem is er een oplossing. Door de ervaring van Krista, zowel als bediende als in het huishouden, weet ze hoe zwaar de taak van een huishoudhulp is. Overigens weet Krista erg goed wat de verwachtingen van de klant zijn. Die kennis, expertise en knowhow heeft ze door de jaren heen opgebouwd.

Hoe het allemaal begon

Heel haar leven lang heeft Krista gewijd aan het zorgen voor anderen. Als jongvolwassene werd ze al geconfronteerd met het overlijden van haar ouders. Later zette ze 3 kinderen op de wereld: Ruben, Lien en Jorren. Jorren is evenwel een zorgenkind. Daardoor weet Krista als geen ander welke zorgen dit met zich meebrengt.

Ze beseft maar al te goed dat ‘gewoon gaan werken’ niet eenvoudig te combineren is met het opvoeden van kinderen. Met die ‘levenservaring’ in het achterhoofd wil ze via haar bedrijf Dienstencheques@Krista iedereen de nodige hulp bieden.

Dienstencheques icoon dankbaar

Een dienstenchequekantoor waar respect centraal staat

Dienstencheques@Krista is niet het zoveelste dienstenchequekantoor, maar wel een kantoor waarbij respect het allerbelangrijkste is. Zowel naar de klanten als de huishouddames en -heren toe. Zaakvoerster Krista is het aanspreekpunt. Is er een probleem? Dan wordt er samen gezocht naar oplossingen die werken voor zowel de klant als de huishoudhulp.

Dienstencheques icoon warme familie

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie?

Krista helpt je met veel plezier verder

Ontdek meer over Dienstencheques@Krista