Poetshulp aan het woord

Straffe verhalen

Meer dan enkel en alleen een poetshulp

Bij Dienstencheques@Krista ga je niet aan de slag als poetshulp maar wel als huishouddame of -heer waarbij je de volgende zaken onder andere uit je job haalt: respect, dankbaarheid én voldoening. Je hoeft ons niet op Dienstencheques@Krista’s woord te geloven. In plaats daarvan laten we veel liever onze huishoudhulpen spreken. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met mij ervaren?

Toen ik 9 jaar geleden bij haar kwam werken, was het voor mij erg belangrijk dat ik mijn job kon combineren met mijn (grote) gezin. Krista is voor mij op zoek gegaan naar klanten die daaraan voldeden. Krista heeft veel mensenkennis en kan heel goed inschatten welke klant het best bij haar huishoudhulp zou passen. Daardoor werk ik al 9 jaar bij superlieve, dankbare klanten. Ik wens iedereen een werkgever toe zoals Krista. Ik zou zeggen: waag de stap, word onze collega en ga elke dag met veel plezier werken. Je zal terechtkomen bij klanten waar je gewaardeerd én gerespecteerd wordt. Wie wil dat nu niet?

Krista is een lieve, vriendelijke werkgever die rekening houdt met je privésituatie. Je kan altijd bij haar terecht. Alles loopt correct zoals de uitbetaling van je loon, vervanging, aantal werkuren, … De klant is altijd blij als je geweest bent omdat alles terug netjes is. Ze zijn overigens zo dankbaar. Dienstencheques@Krista beschikt over een familiaal en hecht team van huishouddames en -heren.

Als ik blij ben, is Krista ook blij. Als ik verdrietig ben, is Krista ook verdrietig. Als ik ween, weent Krista mee. Ik zie haar niet als mijn bazin maar wel als mijn familie. Bedankt voor alles schoonheid!

Krista is een bazin met het hart op de juiste plaats. Hier ben je niet zomaar een nummertje. Het leuke aan mijn job is vooral het contact met de mensen, sommige zijn bijna familie. Je werkt nooit in het weekend of op feestdagen. Mensen zijn altijd blij als je geweest bent. Als je thuiskomt van werken, heb je ook gedaan met je job. Je hoeft niks te bestellen voor je werk bijvoorbeeld. Als je onverwacht later zou willen beginnen, kan dit meestal wel in overleg met de klant. Het loon blijft een punt, maar in een winkel verdien je voor het aantal uren niet meer.

Waarom het een aanrader is om voor Krista te werken? Krista is in de eerste plaats een vrouw met een heel groot hart. Ze is een zorgzame vrouw die zorg draagt voor haar personeel én klanten. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ken ik Krista als iemand die altijd een luisterend oor biedt en meedenkt met haar mensen. Er is niks wat onbespreekbaar is.

Ik werk al 10 jaar bij Krista, een vrouw met een hart van goud. Wij als huishouddames en - heren hebben geen nummertje. Mijn klanten zijn een tweede familie geworden. Ik ga heel graag werken bij hun. Ze laten mij thuis voelen en zijn altijd dankbaar. Ik zou nergens anders willen werken! We hebben flexibele uren en als er onverwachts iets tussenkomt, kan je altijd een alternatief vinden in samenspraak met Krista en je klanten.

Krista is een toffe bazin die begrip heeft voor familiale omstandigheden. Je kan rekenen op een fijne werksfeer met uren die afgestemd worden op jouw privésituatie. De administratie bij Dienstencheques@Krista is altijd goed in orde.

Waarom werken bij Dienstencheques@Krista? Heel simpel: je kan rekenen op de beste bazin die je nergens anders tegenkomt. Daar teken ik voor! De uren die je werkt kunnen samen met haar en de klant besproken worden. Heb je een privésituatie? Krista staat voor je klaar met een luisterend oor. Wil je ergens anders meer gaan verdienen? Je zal snel terugkomen, geloof mij. Ik weet waarover ik spreek. Dus: niet twijfelen, schrijf je in en Krista zorgt ervoor dat je bij een dankbaar gezin kan starten waarbij respect centraal staat. Wij als collega’s heten je van harte welkom.

Kom naar Krista toe want bij Dienstencheques@Krista zit je goed, supergoed! Bazin, vriendin, luisterend oor, gouden hart, staat altijd voor je klaar, lost alles op, … Ze is gewoon top. De beste bazin ooit!

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij ook deel uitmaken van onze warme familie?

Ontdek meer over Dienstencheques@Krista