FAQ huishoudhulp

Veelgestelde vragen

Bij Dienstencheques@Krista krijgen we vaak dezelfde vragen van klanten. Op deze pagina beantwoordt Krista met veel plezier de meestgestelde vragen. Op die manier weet jij als klant precies waar je aan toe bent wanneer je beslist om huishoudelijke hulp in te schakelen via ons dienstenchequekantoor waarbij alles draait rond het respect.
Ja, als klant ben je verzekerd.
Absoluut, wij bezorgen jullie een standaardovereenkomst. Deze kan uiteraard opgezegd worden wanneer de hulp niet meer nodig is. Hier kan je een voorbeeld vinden van een dergelijk contract.
Nee, met dienstencheques kan je tot op heden geen beroep doen op een tuinman.
Onze huishouddames en -heren werken in de regio Heusden-Zolder, Zonhoven, Koersel, Beringen, Houthalen, Paal en Lummen.

Heb je nog nooit beroep moeten doen op een huishoudhulp? Dan kan het, zeker in het begin, even zoeken zijn waar je precies moet beginnen. Op deze pagina helpen we je alvast verder op weg.

Nee, er komen geen extra kosten bij. Alles wordt administratief in orde gebracht door ons.

OPGELET: Wij rekenen géén extra kosten aan en leveren hoogwaardige en kwalitatieve huishouddames en -heren aan klanten waar Dienstencheques@Krista trots op is. Hierdoor verdwijnt de behoefte om extra kosten door te rekenen. Heel wat klanten (en huishoudhulpen) wisselen tegenwoordig van hun duur, groot en slecht betaald dienstenchequebedrijf. Het volgt dezelfde tendens zoals het wisselen van energieleverancier. Steeds meer en meer particulieren beseffen dat niet alle dienstenchequebedrijven dezelfde prijs en service aanbieden.

Dienstencheques icoon waardering

Heb je een andere vraag?

Krista beantwoordt ze graag

Kom meer te weten