Huishoudhulp dienstencheques: praktische info

Praktische info

De prestaties, die onze huishoudhulpen leveren, worden afgerekend via dienstencheques. Dienstencheques@Krista aanvaardt zowel papieren als elektronische dienstencheques. Door het gebruik van dienstencheques profiteer je overigens van een bijkomend fiscaal voordeel.

Producten en materialen

Als klant verwachten we van jou dat je zelf de nodige producten en materialen voorziet waarmee onze enthousiaste huishoudhulpen aan de slag kunnen. In onderling overleg met de huishouddame of -heer wordt alles overlopen. Hier kan je alvast een overzicht vinden van de meest voorname items die nodig zijn: goede materialen, propere doeken, dweilen, …

Respect is a gift

Voor het welbevinden van onze gemotiveerde huishouddames en -heren is het uitermate belangrijk dat zij gerespecteerd worden door jou als klant. Zij doen hun job met hart en ziel. Vanuit dat oogpunt vinden ze het geweldig als jij hen een stukje dankbaarheid kan laten ervaren. Op die manier haal je het beste in hen naar boven. In veel gevallen wordt er zelfs gesproken van een tweede familie. Respect is a gift.

Opgeruimd huis

Het opruimen behoort, in principe, niet tot het takenpakket van de huishoudhulp. Er wordt verwacht dat de huishouddame of -heer, onmiddellijk na aankomst, kan starten met de alledaagse huishoudelijke taken. Denk aan stofzuigen, wassen, strijken, … Indien hij/zij eerst nog moet opruimen, blijft er minder tijd over om andere taken uit te voeren. Het is nog steeds hulp aan huis. Laat iemand anders niet doen wat je zelf niet graag laat opkuisen door een ander.

Dienstencheques icoon respect

Nood aan een huishoudhulp met dienstencheques?

Dienstencheques@Krista beschikt over een ervaren team van gemotiveerde huishouddames en -heren die jou maar al te graag ontzorgen

Ontdek meer over Dienstencheques@Krista