Job huishoudhulp: waarom werken bij Dienstencheques@Krista?

Waarom werken bij Dienstencheques@Krista

Dienstencheques@Krista: haal voldoening uit jouw job als huishoudhulp

Vind je het geweldig om te werken als huishoudhulp voor dankbare klanten die je graag zien komen? Wil je dankbaarheid ervaren tijdens het uitoefenen van je job? Vind je respect het allerbelangrijkste? Dan is een job als huishouddame of -heer bij Dienstencheques@Krista op het lijf geschreven.
Afbeelding met de belangrijke punten waar Dienstencheques Krista voor staan.

Waarom kiezen voor Dienstencheques@Krista?

Wanneer je aan de slag gaat als huishoudhulp bij Dienstencheques@Krista, kom je terecht in een bedrijf waarbij respect wordt gecombineerd met menselijkheid. Het welbevinden van jou als huishouddame of -heer is onze drijfveer. Ik (Krista) ben altijd je aanspreekpunt. Ik bied je een luisterend oor, ongeacht de situatie. Er wordt rekening gehouden met jou als persoon. Samen gaan we op zoek naar dankbare klanten die aansluiten bij jouw privésituatie en jouw ideale werksituatie.

Dienstencheques icoon respect

Als huishoudhulp bij Dienstencheques@Krista kan jij rekenen op…

Dankbaarheid

Wanneer je tewerkgesteld wordt bij Dienstencheques@Krista, kan je rekenen op klanten die heel dankbaar zijn. Klanten zijn, in sommige gevallen, zelf niet (meer) in de mogelijkheid om huishoudelijke taken uit te voeren. Wanneer jij als huishouddame of -heer dat werk uit hun handen neemt, zijn ze jou ontzettend dankbaar. Iets dat ze meermaals laten blijken.

Respect

Respect is zonder twijfel de meest belangrijke kernwaarde bij ons dienstenchequekantoor. Een job als huishoudhulp is essentieel in onze samenleving en, voor veel klanten, onmisbaar om te blijven genieten van het leven. Wat ons, en onze klanten betreft: dit verdient een eindeloos respect.

Voldoening

Doordat je werkt bij dankbare klanten haal je als huishoudhulp heel wat voldoening uit je job. Je gaat niet gewoon poetsen met het idee ‘ik laat een proper huishouden achter’, je helpt daar mensen écht mee die het niet (meer) zelf kunnen door bijvoorbeeld gezondheidsproblemen.

Luisterend oor

Heb je een probleem? Weet je niet goed hoe je als huishoudhulp een bepaalde situatie moet aanpakken? Zit je me bezorgdheden die je graag wil delen? Ik sta voor je klaar met een luisterend oor. Dag en nacht. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak kan je bij mij terecht. Ik denk met je mee. Op die manier wordt er gedacht in oplossingen die werken voor iedereen. Niets in onbespreekbaar.

Betrokkenheid

Gezien het centrale aanspreekpunt kan je altijd rekenen op de betrokkenheid van Krista. Niet alleen wanneer je opstart als huishoudhulp bij een klant maar gedurende je volledige loopbaan bij Dienstencheques@Krista. Er wordt nauw contact gehouden. Het welbevinden van jou als persoon is uiterst belangrijk.

Waardering

Omdat Dienstencheques@Krista berust op de pijlers respect, dankbaarheid en voldoening: verkrijg je als huishouddame of -heer een gevoel van waardering. Er is niets zo mooi als appreciatie krijgen voor het werk dat je doet. Volgens ons personeel is dat alvast de ‘kers op de taart’.

Op zoek naar een job als huishoudhulp?

Schrijf je in en vervoeg ons team waarbij respect het sleutelwoord is

Ontdek meer over Dienstencheques@Krista